Actie om spoorloze deelnemers te vinden

Actie spoorloze deelnemers vinden In de media heeft u er al over kunnen lezen: pensioenfondsen ondernemen volop actie om spoorloze deelnemers te vinden. Ook Bpf HiBiN is hier intensief mee bezig. Samen met veel andere pensioenfondsen neemt het fonds deel aan een proef vanuit de overheid.

Bpf HiBiN heeft al heel wat deelnemers op kunnen sporen, maar het fonds is nog op zoek naar ongeveer 550 personen. Wellicht wonen deze personen in het buitenland.

Medewerkers van het fonds doen er alles aan om het stukje opgebouwd pensioen waar deze deelnemers recht op hebben alsnog bij hen terecht te laten komen. Om een groot bedrag gaat het meestal niet. Maar dat het gewaardeerd wordt, merkt ook Bpf HiBiN aan de verraste reacties als er weer iemand is gevonden. Dat het fonds hiermee doorgaat, is dan ook iets dat zeker is.

Helpt u ons?

Misschien kent u oud‑collega’s die in het buitenland wonen of hebben gewoond. Het kan zijn dat zij nog recht hebben op een pensioenuitkering. Neem dan gerust contact met Bpf HiBiN op.

Heeft u vragen? We helpen u graag!

Mocht u na het lezen van dit nieuwsbericht nog (andere) vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wist u trouwens dat veel antwoorden over pensioenzaken bij Bpf HiBiN snel en makkelijk te vinden zijn op deze website, bij de veelgestelde vragen?

 

Pagina delen op: