Vacature | Medewerker Pensioenadministratie

We zijn op zoek naar een medewerker Pensioenadministratie. Ben of ken jij iemand die zich helemaal herkent in deze vacature? Solliciteer dan vandaag nog of deel deze vacature met je netwerk!

Denk jij bij het woord pensioen: bah, saai en taai? Dan hoef je niet verder te lezen. Maar heb jij juist wel zin om je daarin te verdiepen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

MEDEWERKER PENSIOENADMINISTRATIE (32-36 uur)

Je werk

Je bent een teamspeler en houdt je bezig met alles wat komt kijken bij de werkgevers- en de deelnemersadministratie. Wat je ervan maakt bepaal je voor een deel zelf. We zoeken namelijk iemand die van aanpakken weet en initiatief neemt. Daar hoort wel een hbo-denk- en werkniveau bij. Ervaring in de pensioensector is handig, maar geen must. Je snel zaken eigen maken wel!

Vacature medewerker PensioenadministratieWat erin zit voor jou

Natuurlijk staat daar van onze kant iets tegenover, naast een toffe job in een leuk team. Het salaris is marktconform, maar hangt natuurlijk af van je leeftijd en ervaring. Een 13e maand is standaard.

En, herken jij jezelf hierin?

Dan praten we graag met je. Stuur je motivatie en cv uiterlijk 31 mei 2023 naar Robert Hendrickx, directeur Bestuursbureau, op r.hendrickx@bpfhibin.nl. Wil je meer informatie? Ook dan kun je hem mailen, of bellen op 06 – 38 59 6855.

 

 

Pagina delen op: