Doen! Webinar Wet toekomst pensioenen en Hibin pensioen

De nieuwe pensioenwet lijkt er met vallen en opstaan te komen. Het laatste nieuws: de invoering is uitgesteld van 1 januari naar 1 juni 2023. De reden? De Tweede Kamer heeft meer tijd nodig vanwege de complexiteit. De oplopende rente zorgt ondertussen voor een stijging van de dekkingsgraden van de pensioenfondsen. En dat betekent dat de urgentie voor die nieuwe wet ook wat afneemt. 

Niet eenvoudig
De overgang naar een nieuw pensioenstelsel is dus niet eenvoudig. Niet voor Den Haag en niet voor onszelf. Toch moeten sociale partners op korte termijn besluiten nemen over belangrijke zaken. Wordt het bijvoorbeeld een solidaire of een flexibele premieregeling? En gaan we invaren, of juist niet?

Webinar Wet Toekomst PensioenenWebinar
Om beter te kunnen begrijpen wat er gaat gebeuren, organiseert Koninklijke Hibin een webinar. Daarin leggen Robert Hendrickx van Bpf HiBiN en Ronald Hagoort van Aon uit hoe de nieuwe wet in elkaar steekt, wat de planning is en wat de gevolgen zijn. Het webinar duurt een uur en is bedoeld voor werkgevers en pensioenmedewerkers van bedrijven die zijn aangesloten bij Koninklijke Hibin, de netwerkorganisatie voor de bouwtoelevering.

Tijd en datum
Donderdag 8 december van 16.00 – 17.00 uur.

Aanmelden? Doen!
Aanmelden kan via dit e-mailadres. Een uitnodiging met deelnamelink volgt dan zo snel mogelijk.

Vragen?
Heeft u hierover of over andere zaken vragen? Neem dan met ons contact op via werkgevers@bpfhibin.nl of telefoonnummer 076 – 76 40 548. We staan altijd graag voor u klaar!

Pagina delen op: