Doe mee en maak kans op een cadeaubon!

Hoe denkt u over duurzame beleggingen? Laat het ons weten en vul onze enquête in!

We hebben al eens eerder gevraagd hoe u denkt over duurzaam beleggen door het pensioenfonds. De meeste deelnemers lieten weten het belangrijk te vinden dat in ieder geval een deel van de portefeuille duurzaam wordt belegd, ook als dit wat minder rendement oplevert. De afgelopen jaren hebben we de eerste stappen gezet in het verduurzamen van de portefeuille.

Het zijn voor iedereen bijzondere tijden. Het coronavirus brengt voor veel mensen verdriet en zorg met zich mee. Aan de andere kant biedt het misschien wel kansen op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn heel benieuwd hoe u daar als deelnemer tegenaan kijkt en hebben een vervolgenquête klaargezet.

De enquête bestaat uit drie delen en kost niet veel tijd om in te vullen, ongeveer 10 minuten. Natuurlijk zijn uw antwoorden vertrouwelijk en blijven ze anoniem.

Doe mee en maak kans op een cadeaubon!

Als u meedoet aan onze enquête maakt u kans op één van de vijf duurzame cadeaubonnen ter waarde van € 75,-. Laat dan wel uw e-mailadres achter aan het einde van de enquête. Dit gebruiken we alleen voor het verloten van de prijzen: daarna verwijderen we de opgegeven e-mailadressen.

Klik hier om de enquête in te vullen.

Pagina delen op: