AANMELDEN | Werkgeversbijeenkomst Pensioenen

Pensioen is een ingewikkeld onderwerp. Daarom houden we als fonds elk jaar een informatiebijeenkomst. Dat doen we speciaal voor werkgevers en medewerkers Pensioenzaken in de handel in bouwmaterialen. Dit jaar is dat op woensdag 7 juni 2023. We praten u dan weer helemaal bij. Mis het dus niet!

Aanmelden werkgeversbijeenkomst PensioenenHet definitieve programma voor deze middag volgt nog. Onderwerpen die zeker de revue passeren, zijn:

  • Stand van zaken nieuw pensioenstelsel (Wtp)
  • Salarismutaties en de overgang naar het nieuwe pensioenadministratiesysteem
  • Gratis pensioenbijeenkomsten op locatie voor uw werknemers
  • Praktische uitleg, zoals over de Anw-hiaatverzekering, premie & opbouw, het maximum pensioengevend salaris, de Z-score en het Fonds Collectieve Belangen

 

We zorgen voor volop gelegenheid om vragen te stellen. En op het aanmeldformulier kunt u bovendien melden wat we zeker aan bod moeten laten komen.

Aanmelden: Meld uzelf (en collega’s) vóór 3 juni 2023 aan via https://nl.surveymonkey.com/r/PXVDQTZ
Tijd: 13.30 – 16.00 uur, inloop vanaf 13 uur
Adres: Fletcher Hotel Trivium, Trivium 76, 4873 LP Etten-Leur. Makkelijk: het Fletcher Hotel ligt vlak naast de A58, afslag 18 (Etten-Leur). Links naast de receptie staat op een bord waar u moet zijn voor de bijeenkomst.

Vragen?
Vragen over deze bijeenkomst of andere zaken? Mail of bel ons dan gerust: werkgevers@bpfhibin.nl en 076-7640548 (speciaal voor werkgevers). Of check de antwoorden op de meestgestelde vragen op deze site.

Graag tot 7 juni!

 

Pagina delen op: