Bpf HiBiN
Bpf HiBiN zoeken
Home → Informatie over → Betaaldata 2019

Betaaldata 2019

Wat moet je doen bij bij

Op of rond onderstaande betaaldata ontvangt u in 2019 uw pensioenuitkering. Feestdagen kunnen voor vertraging zorgen. De datum van bijschrijving is de eerstvolgende werkdag na de betaaldatum.

24 januari

22 februari

22 maart

24 april

24 mei

24 juni

24 juli

23 augustus

24 september

24 oktober

22 november

18 december

Wanneer krijgt u een betaalspecificatie?
Bij de start van uw pensioenuitkering krijgt u een betaalspecificatie. Daarop staan alle bedragen die van toepassing zijn. Als uw pensioen of uitkering wijzigt, ontvangt u een aangepaste betaalspecificatie. 

Daarnaast ontvangt u ieder jaar in januari een nieuwe betaalspecificatie voor het nieuwe jaar. Uw betaalspecificatie voor het jaar 2019 wordt op 24 januari 2019 per post verstuurd.

Aan het begin van elk jaar ontvangt u van Bpf HiBiN een jaaropgave. Deze jaaropgave heeft u nodig voor de belastingaangifte. De jaaropgave 2018 wordt op 7 februari 2019 per post verstuurd.

U ontvangt al een pensioenuitkering en u wilt uw rekeningnummer wijzigen?
U kunt uw rekeningnummer wijzigen wanneer u ons dit schriftelijk aan ons doorgeeft. Het formulier om uw rekeningnummer te wijzigen kunt u via onderstaande link dowmloaden. U vult dit formulier in en stuurt het ons ondertekend toe. Vergeet alstublieft niet om een nieuw kopie van een recent rekeningafschrift mee te sturen. Vanaf de gewenste datum maken wij uw pensioenuitkering naar het nieuwe rekeningnummer over.

 

 

Meer weten?

Stel je vraag