Bpf HiBiN
Bpf HiBiN zoeken
Home → Actueel

Actueel

Wat moet je doen bij bij

Bpf HiBiN wint Zilveren Award beste middelgrote pensioenfonds van Nederland

Pensioen Pro Awards
Eens per jaar verzoekt de redactie van Pensioen Pro om baanbrekers, doordenkers en uitblinkers in de pensioensector voor te dragen voor een Pensioen Pro Award. Aan deze oproep om kandidaten voor te dragen is dit jaar massaal gehoor gegeven. Er werd een recordaantal van 44 inzendingen in 13 categorieën ontvangen.
Een deskundige vakjury heeft de winnaars van de bronzen en zilveren awards geselecteerd én een shortlist samengesteld voor de hoogste onderscheiding: de gouden plak voor 'Beste pensioenfonds van Nederland'.

Zilveren Award voor uw fonds, Bpf HiBiN
Een zilveren award wordt uitgereikt omdat een pensioenfonds een bijzondere prestatie heeft geleverd, bijvoorbeeld op het gebied van beleid, prestaties of communicatie.

Zoals u weet heeft Bpf HiBiN besloten om met ingang van 1 januari 2017 de pensioenadministratie over te nemen van Syntrus Achmea Pensioenbeheer. Argumenten van Bpf HiBiN voor dit besluit waren de onvrede over de dienstverlening door Syntrus Achmea, het besparen op de administratiekosten en het verbeteren van de service aan de deelnemers en werkgevers.

Dit besluit is ook andere partijen opgevallen en heeft ertoe geleid dat uw pensioenfonds werd genomineerd voor een zilveren award in de categorie ‘Beste middelgrote pensioenfonds’.

Op donderdag 22 juni zijn de prijswinnaars bekend gemaakt tijdens het Pensioen Pro jaarcongres, dat dit jaar door zo’n 330 mensen werd bezocht. Bpf HiBiN kon de nominatie ‘verzilveren’ en werd door de vakjury uitgeroepen tot beste middelgrote pensioenfonds 2017! Een trotse voorzitter Gijs Alferink mocht de prijs in ontvangst nemen.

Extra motivatie
Uiteraard zijn wij als pensioenfonds zeer blij met deze prijs en de erkenning door de vakjury voor de keuze tot zelfadministratie. Maar het is voor ons vooral een goede motivatie om ervoor te (blijven) zorgen dat u als deelnemer aan de pensioenregeling bij Bpf HiBiN of als aangesloten werkgever de service krijgt waar u recht op heeft!

Pagina delen op:

  Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Linkedin